Апартаменти в жилищен комплекс SIM Residence Sofia


Новоизграждащият се уютен и комфортен комплекс от затворен тип SIM Residence Sofia, който се намира в тиха и приветлива част на р-н Студентски, кв. Витоша, в близост до бул. Симеоновско шосе, известен с ниското строителство и разположените в района множество посолства и гледка към парк Витоша, разполага с апартаменти с оптимално разпределение. Комплекса се състои от 3 сгради, детска площадка, зелени площи и паркоместа. Макар да е в близост до натоварена пътна артерия, при оглед на място сами бихте се убедили в тихата и спокойна среда, които са рядкост за града. Леснодостъпен и на комуникативна локация.

Към момента изпълняваните две сгради са изградени до покрив, с външни и вътрешни зидарии, поставени изолации и монтирана дограма и фасада. Извършват се работи по част елктро и ВиК инсталации. 

Сградите са безгредова стоманобетонна конструкция. Тухлена зидария Винербергер. Двоен зид с шумоизолация между отделните жилища. Топлоизолация в коридорите на сградите. Светла височина на помещенията 2,80м. Алуминева дограма в графитен цвят на ЕТЕМ с троен стъклопакет, с газ аргон, нискоемисионни стъкла, паро и водо ленти. Профил с плъзгане и повдигане с височина на профила 2, 50 м. Към терасите във всекидневната. Крило, отваряемо и по двете оси в спалните. Възможност за отопление на ток, газ или термопомпа – изградени тръбни инсталации и разводки до всяка стая за всеки вид отопление. Италианска блиндирана външна врата Dierre. Фасада комбинация от HPL марка Trespa с минумум 10 см. изолационна вата и минерална мазилка с 15 см. вата. Покривната конструкция ще е от хидроизолирани, пароизолирани и топлоизолирани стоманобетонни плочи. Електрически асансьор ще обслужа всяка сграда. Гаражни врати, пожароизвестяване и вентилация в гаража. Организирана поддръжка на комплекса. Апартаментите се предлагат с възможност за довършителни работи срещу допълнително заплащане.

Sim Residence Sofia разполага с имоти с една, две и три спални, като помещенията във всеки апартамент са оптимално разположени с цел усвояване на жилищните площи.

Инвеститорът на проекта е с над 40 години опит в сектора на недвижимите имоти на територията на ЕС (управление на поземлени имоти и градоустройствено планиране, жилищно строителство, отдаване на недвижими имоти под наем), както и в селскостопанския и хранително-вкусовия сектор и в областта на финансовите инвестиции, като в България е от 2005 година.

В случай, че проявявате интерес за да придобиете имот в Sim Residence Sofia, както с цел за лично ползване, така и с инвестиционна цел (бъдеща препродажба или отдаване под наем), то свържете се с нас за да получите професионално съдействие при реализацията на вашата сделка с конкретен имот находящ се на територията на новостроящия се затворен жилищен комплекс с вискокачествено строително изпълнение.

Можете да разчитате на съдействието ни при договаряне на индивидуален план за изплащане на цената на желаният от вас апартамент, както и при финансиране на сделката чрез кредит без да ни дължите комисионна за това.

За да ви предоставим достъп до планове, етажни разпределения, актуални цени на свободните апартаменти, както и друга информация по проекта и по възможните индивидуални договорености за избрания от вас имот, направете запитване.