Апартаменти в новострояща се сграда в район Оборище


Имам удоволствието да Ви представя новострояща се сграда от доказал се строител, с готови и успешно реализирани жилищни сгради на територията на град София.

Новата сграда се строи в район Оборище, който е предпочитан както за инвеститори така и за живущи в него, поради аристократичния си облик, красиви сгради, наличието на престижни учебни заведения, театри, магазини, аптеки, медицински заведения и поддържани зелени паркове и близостта му до центъра на града. 

Новостроящата се сграда е на шест етажа, като на партерния етаж са разположени гаражи и паркоместа. Сграда е с един вход, с по два и три апартамента с функционално разпределение на етаж. Висококачествено строителство отговарящо на европейските стандарти, с луксозни общи части, асансьор ORONA, хидро и топло изолиран покрив, керамични тухли WIENERBERGER – Porotherm,топлоизолация, немска PVC 6 камерен профил дограма, с централно отопление (ТЕЦ).

Строителя предоставя подходящ и удобен начин на плащане, съобразен с етапите на строителството и възможностите на купувача. Срок на завършване – Юни 2021 год.Сградата е ситуирана на много комуникативно място до ул. „Г. С. Раковски“ и бул. „Княз Александър Дондуков“ в близост до църквата „Света Параскева“, Президентството, Министерски съвет и на 600 метра от ЦУМ.

В сградата има останал само един ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ – МЕЗОНЕТ (без скосявания). Квадратура: 262 кв. м. Цена: EURO 290 000. 

За допълнителна информация: 0888-571-560