Имотни Услуги | Корпоративни услуги | Правни услуги

Проект на Документи

Предоставяме, това което ви интересува

Проект на Документи

Проект на Договори

Изготвянето на проект на договор е необходимо, за да се уточнят условията по него

Лицензи

Започнете и управлявайте бизнеса си с увереност, подайте заявление за лиценз с нас

Проект на Документи

Поискайте изготвяне на писмо, покана или заявление съобразно дружествените ви изисквания

ПРОЕКТ НА ДОГОВОРИ

Целта на повечето договори е 1) да се гарантира, че се случват определени събития и 2) да се защитите, ако тези събития не се случват.

Твърде често пишете договори, като мислите само за това, което искате да се случи без да се замисляте за онова, което може да се случи. Предимство, което адвокатите имат при писането на договор, е, че са видели всички случаи, в които договорът може да се обърка и знаят за какво да се подготви.

Договор, който не е лесно разбираем, лесно се пренебрегва. Следователно, използваният в договора език трябва да се моделира съобразно езика, които се използва в конкретния бизнес. Колкото по-ясен е езикът, толкова по-малък е рискът от неразбиране от страните или от  евентуално от съдът.

ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ

Консултирайте се с адвокат, за да определи задълженията ви по закон и разработи план в съответствие с изискванията на закона.

Лицензите и разрешителните могат да изглеждат предизвикателни, но не е необходимо да ги разбирате сами. Изискванията за лицензиране, или издаване на разрешение за вашия бизнес зависи от вида и структурата на бизнеса ви, от местоположението му и от това дали сте с нает персонал.

Има много области на бизнеса, за които да се изисква лиценз или разрешително, включително името на фирмата, търговската марка и името на домейна и др. Потърсете професионални съвети от адвокат относно всички лицензи, разрешителни и правила, които засягат оперирането на бизнеса ви.

ПРОЕКТ НА ДОКУМЕНТИ

Независимо дали сте замесени в съдебен спор, сключвате сделка или планирате придобиване на актив, когато имате нужда от правилно изготвени правни документи.

Ако това важи за вас, първо трябва да разберете какъв тип документ трябва да бъде подготвен, какво трябва да се направи в този документ и как да се изготви този документ, за да му дадете силата на закона, от който се нуждае. Видът на правния документ ще диктува както неговия формат, така и съдържанието му.

Преди изготвянето на документа, ще трябва да имате представа за това, което искате този документ да изпълни или за каква цел той ще служи. Планирането на целите ви предварително ще ни помогне да се съсредоточим върху създаването на правен документ, съобразен с вашата конкретна цел.

Compare Listings

Заглавие Цена Статус Тип Квадратура Цел Спални Бани