Имотни Услуги | Корпоративни услуги | Правни услуги

262,500.00

Апартаменти в центъра на София

Имаме удоволствието да ви предложим апартаменти, мезонети и ателиета от 75 до 250 кв.м., намиращи се в жилищната част на многофункционална сграда разположени от от 2-ти до 11-ти етаж. Сграда се намира в центъра на гр. София в близост до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Цар Освободител“ и бул. „Васил Левски“. Разполага със специален достъп към входовете на жилищата, денонощна охрана и система за видеонаблюдение.

Освен престижното местоположение в центъра на София, сред предимствата на жилищата са завладяващата гледка към Борисовата градина, Докторската градина и Витоша, като същевременно разполага с всички удобства на модерния свят.

Жилищната част е проектирана с мисълта за стабилност и максимална енергийна ефективност. Изградена от естествени, висококачествени и много трайни материали.

Всеки апартамент разполага с индивидуална система за отопление и охлаждане, както и с достъп до BMS системата за дистанционно сградно управление, дефектнотокови защити, система против лед и сняг.

От жилищата има достъп до красиво оформена вътрешна градина с напоителна система, която оползотворява събраната в специален резервоар дъждовна вода.

За живущите са предвидени и паркоместа на подземно ниво.

Цени: При запитване

За огледи и повече информация: Светослав Арсов, тел: 0888-571-560

Детайли

Цел : Продава
Вид имот : Апартамент
Държава : България
Град : София
Район : Център
Цена : 262,500.00
Статус : Нормален
Квадратура : 75 кв.м.
Номер на оферта : 1673
Светослав Арсов

Давам съгласие този сайт да събира моето име, имейл и телефон.

Compare Listings

Заглавие Цена Статус Тип Квадратура Цел Спални Бани