SOHOME RESIDENTIAL PARK – жилищен комплекс от ново поколение се разполага до Ловен парк, Paradise Center и метростанция Витоша


SoHome Residential Park Sofia представлява модерен и просторен жилищен комплекс състоящ се от десет 5-етажни постройки върху площ от 35дка., с включени в него красиви, зелени градини, разположен в една от екологично запазените централни зони на София. Гледката към парк Витоша, близостта му до Ловния парк, обособените в комплекса зелени площи, пешеходни алеи, детски площадки, спортни площадки и водни огледаласъздават усещането за живот в една различна градска среда, а именно живот в затворен жилищен комплекс заобиколен от много зеленина, контролиран достъп, подземни паркоместа и без автомобили измежду сградите.

Изграждането на комплекса ще се реализира на три последователни етапа като се очаква Етап 1 да приключи през Август 2021г.

Апартаментите в комплекса ще бъдат двустайни, тристайни и четиристайни, като ние от Интернешънъл Файдюшъриз ги предлагаме за продажба без комисионна от купувача.

Локация

SoHome Residential Park Sofia се намира на територията на р-н Лозенец, кв. Хладилника. Комплексът граничи с Ловен парк и Зоологическа градина, като в близост и за удобство се намират Paradise Center, метро станция Витоша, спирки на градския транспорт, болница Токуда, басейн Леда, бизнес център Силвър, изградена пътна инфраструктура с предстоящи подобрения.Бърз и лесен достъп до бул. Черни връх, бул. Никола Вапцаров и бул. Симеоновско шосе.

Строителство

Инвеститорът е заложил да използва при изграждане на проекта си най-добрите и качествени материали с цел постигане на максимална енергийна ефективност на всяко жилище – фасадите ще бъдат облицовани с вентилируеми немски плочи от клинкер поставени върху изолационна минерална вата, дограмата е алуминиева, от най-висок клас с прекъснат термомост и троен стъклопакет. В сутерена ще бъдат разположени всички паркоместа и гаражи, с цел увеличаване на зелените площи в комплекса.

Отопление

Всеки апартамент ще бъде оборудван с индивидуална термопомпа, захранваща подово отопление и охлаждане с цел създаване на всесезонен комфорт и уют.

Сигурност

Достъпът в комплекса ще бъде подсигурен в режим 24/7 с технически средства за видеонаблюдение и жив мобилен патрул без да се натрапва с присъствието си на обитателите.

Поддръжка

Управлението и поддръжката на общите части, като зелени площи, пешеходни алеи, детски площадки, спортни площадки, водни огледала и паркоместа находящи се в комплекса ще се осъществява с професионалното съдействие на фирма, контролирана от инвеститора с цел оптимизиране на разходите.

В случай, че проявявате интерес за да придобиете имот в SoHome Residential Park Sofia, както с цел за лично ползване, така и с инвестиционна цел (бъдеща препродажба или отдаване под наем), то свържете се с нас за да получите професионално съдействие при реализацията на вашата сделка с конкретен имот находящ се на територията на новостроящия се затворен жилищен комплекс от ново поколение.

Можете да разчитате на съдействието ни при договаряне на индивидуален план за изплащане на цената, както и при финансиране на сделката чрез кредит без да ни дължите комисионна за това.

За повече обща информация за разпределението на апартаментите в комплекса можете да се свържете с нас.

За да ви предоставим достъп до планове, етажни разпределения, актуални цени на свободните апартаменти, както и друга информация по проекта и по възможните индивидуални договорености за избрания от вас имот, направете запитване.